Бащата на нападателя на Рома Диего Пероти призна, че синът

...
Бащата на нападателя на Рома Диего Пероти призна, че синът
Коментари Харесай

Пероти жадува за завръщане в Бока, твърди баща му

Бащата на нападателя на Рома Диего Пероти призна, че синът му би се радвал, в случай че се причисли към тима на Бока Хуниорс. Аржентинецът е младеж на гранда, само че има единствено две срещи за първия отбор в елита. “Диего има още една година от контракта си с Рома - съобщи Уго Пероти. - Знам, че има интерес и от два клуба от Европа, които желаят да го привлекат. Той е доста разчувствуван от това да се прибере назад. Бока също би трябвало обаче да го желае, само че знам, че почитателите биха се радвали да го видят, в случай че Диего остане здрав ".

" Като татко се надявам той да облече тениската на Бока. Бих бил горделив. Да го видя по какъв начин подвига Копа Либертадорес с тима е моя фантазия. Ще ме извърши ", добави Уго Пероти, който е прекарал по-голямата си част от кариерата си в Бока.

Иначе Пероти бе изпъден след по-малко от 30 минути игра в мача на " вълците " против Удинезе. Точно тогава се е усетила неналичието на почитатели. “Видяхте, че никой не стачкува, тъй като просто нямаше последователи. Така футболът не ми наподобява забавен, даже да има някои хубави мачове. Това е като на подготовка, става скучно.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР