Бащата на ММА боеца Хабиб Нурмагомедов - Абдулманап, е починал

...
Бащата на ММА боеца Хабиб Нурмагомедов - Абдулманап, е починал
Коментари Харесай

Бащата на Хабиб Нурмагомедов загуби битката с COVID-19

Бащата на ММА боеца Хабиб Нурмагомедов - Абдулманап, е умрял в резултат на затруднения, породени от COVID-19. 57-годишният треньор на първенеца бе в съветска болница от месец май, когато претърпя сърдечен удар и разви пневмония от ковид. Новината за гибелта на Абдулманап заяви водачът на Република Чечня Рамзан Кадиров, който е непосредствен до фамилията.

" Имам тъжна новина, другари. Абдулманап Нурмагомедов ни напусна. Искам да поднеса откровените си съболезнования и тези на чеченския народ на фамилията на Абдулманап. Той остави зад себе си положително име и стойностно потомство. ", показа Кадиров.

Нурмагомедов-старши се болести с COVID-19 в Дагестан и постъпи за лекуване във военна болница в Москва, където на два пъти бе поставян в изкуствена кома. Впоследствие бе изваден от нея, само че Хабиб разгласи, че неговият татко продължава борбата с ковид, който е нанесъл провали върху бъбреците и сърцето му.

И други членове на голямата фамилия Нурмагомедов минаха през ковид, а първенецът в леката категория на UFC сподели, че някои от тях към този момент не са измежду живите. Той към момента не е удостоверил новината за гибелта на татко си.
Русия посрещна своя воин Хабиб Нурмагомедов (ВИДЕО и СНИМКИ) 15 хиляди души изпълниха "Анжи Арена " в Дагестан
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР