Бащата на Меган Маркъл - Томас Маркъл, е отправил молба

...
Бащата на Меган Маркъл - Томас Маркъл, е отправил молба
Коментари Харесай

Бащата на Мегън Маркъл: Неразбирателството между нас започна от сватбата

Бащата на Меган Маркъл - Томас Маркъл, е отправил молба към щерка си да се свърже с него, казвайки, че отчуждаването им, породено от брака ѝ с принц Хари, " не може да продължи постоянно ".
Томас показа пред ITV, че имал " вяра, че нещо ще бъде решено ", добавяйки " това не може да продължи вечно “. " Нямам желание да мълча през останалата част от живота си... Бих желал в действителност да ми се обади, в случай че ми се обади ", сподели той.
Томас Маркъл разкри, че не е приказвал с щерка си, откогато почнало да се натрупа недоразумение сред него и щерка му около сватбата ѝ с принц Хари през май предходната година, съобщи БГНЕС.
74-годишният Маркъл пропусна събитието заради сърдечна хирургия, на фона на информацията, че е получил възнаграждение за фотоси от папараци. Той в последна сметка наблюдаваше сватбата от Калифорния, а принц Чарлз заема мястото му и вървеше по пътеката до Мегън.
Новобрачните чакат първото си дете през идната година, а идния скоро да стане дядо Томас Маркъл сподели, че " се надява, че всичко върви добре и ще видя дребната Мегън или Хари “. " Трябва да има място за мен, аз съм ѝ татко ", добави той.
Мегън, херцогинята на Съсекс, е изправена пред канонада от отрицателни заглавия през последните седмици за връзките ѝ с кралския личен състав.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР