Бащата на Меган Маркъл, разкри, че се е надявал дъщеря

...
Бащата на Меган Маркъл, разкри, че се е надявал дъщеря
Коментари Харесай

Мераци: Томас Маркъл се надявал принцесата да му сменя памперсите на старини

Бащата на Меган Маркъл, разкри, че се е надявал щерка му да се грижи за него в последните му дни. 74-годишният Томас съобщи, че многократните му обществени молби към херцогинята на Съсекс да е свърже с него са останали без резултат, оповестява „ Мирър “.

Пенсионираният холивудски режисьор по осветлението се притеснява, че в никакъв случай повече няма да види и чуе щерка си, след цялостната „ обсада “, наложена от английското кралско семейство.

Както БЛИЦ заяви, 74-годишният Томас Маркъл е в обтегнати връзки с Меган, откакто стана ясно, че се е договорил с папараци да им даде пикантни фотоси към сватбата на щерка си. Малко преди тя да се омъжи за Хари той влезе в болница, след което съобщи, че може да не живее още дълго. Въпреки това кралското семейство е прекратило всевъзможни връзки с него, за разлика от майката на Меган, която участва на сватбата ѝ с принц Хари.

Томас по този начин и не получил картичка за рождения си ден, който беше малко преди този на Меган. Въпреки че изпратил цели две картички за 37-ия рожден ден на щерка си.

„ Просто желая връзка баща-дъщеря. Ако това значи коледни картички, картички за рождени дни и събирания за празниците, това желая “, съобщи той пред „ Сън “.

Той, обаче, призна, че се е надявал един ден, когато остарее, Меган да се грижи за него, както той се е грижил за майка си. „ Другото нещо е, звучи малко горделиво, само че аз се грижех за майка си през последните пет години от живота ѝ. Дъщеря ми сподели, че би се грижила за мен в последните ми години. Не приказвам за пари, приказвам за полагане на грижи. Това е значимо за мен “, съобщи възрастният мъж.

Той продължава да моли щерка си за контакт, откакто фамилията му назова Меган „ жестока и нечовечна “ поради спирането на връзките с него. Вчера 51-годишният му наследник Том-младши сподели, че се опасява от това, че Меган се е трансформирала, откакто е станала част от кралското семейство.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР