Бащата на Меган Маркъл – Томас, се оплака, че папараците

...
Бащата на Меган Маркъл – Томас, се оплака, че папараците
Коментари Харесай

Папараци преследвали бясно с коли бащата на Меган Маркъл, а вътре…

Бащата на Меган Маркъл – Томас, се оплака, че папараците не престават да го преследват даже след сватбата на щерка му с английския принц Хари. Той не можел даже да си вземе кафе от заведение за бързо хранене, без някой да върви по петите му, оповестява tmz.com.

Томас се оплака пред светския уебсайт, че наглите кореспонденти го били сгащили в понеделник, до момента в който си купувал нещо за пиянство. Той бил в колата на своя другарка, която го била прибрала от загадка квартира, където Томас се възстановявал след сърдечната интервенция.

5 коли с папараци тръгнали по петите им. Най-лошото било, че на задната седалка се возело дребното дете на приятелката на Томас.

Репортерите го нападнали и в жилищния комплекс, където живее. Той съумял да се вмъкне вътре единствено благодарение на четирима охранители.

Бащата на актрисата съобщи, че желае да го оставят на мира. „ Никога не съм желал това, приятелите ми също, а фотографите, които знаеха, че има дете в колата, нямаха работа да я преследват “, сподели той.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР