Бащата на Луис Диас потвърди, че Тотнъм Хотспър е пропуснал

...
Бащата на Луис Диас потвърди, че Тотнъм Хотспър е пропуснал
Коментари Харесай

Бащата на Диас: Колебанията у другите помогнаха на Ливърпул

Бащата на Луис Диас удостовери, че Тотнъм Хотспър е пропуснал опцията да закупи сина му през януарския трансферен прозорец, а в този момент „ шпорите “ съжаляват доста, че са се провалили в договарянията с Порто.

Лондончани бяха спрягани за закупуването на колумбийския национал преди Ливърпул да форсира оферта към „ драконите “, след което парафира за пет години и половина с клуба от „ Анфийлд “.

25-годишният Диас направи своя дебют за тима на Юрген Клоп против Кардиф Сити за ФА Къп през предишния уикенд и ще бъде на линия за мача с Лестър Сити от шампионата в четвъртък. Според Луис Мануел Диас, съмнението на Тотнъм му е коствало шанса да закупи сина му, до момента в който Ливърпул е работил бързо с офертата от 37,5 млн. Лири.

„ Имаше доста страни, които желаеха да вземат Луис, само че неговата фантазия бе да играе за Ливърпул. Това е първокласен тим “, сподели Диас-старши пред BluRadio’s Blog Deportivo.

“След първия му мач той ми сподели, че това е тим, който работи крепко, приключено и се усеща добре, че има шанса да е съотборник с толкоз класни футболисти. Тотнъм го искаше, а Рома също следеше процесите. Тя се поколебаха, а това спомогна на Ливърпул, който работи бързо и го притегли “, добави бащата на новия №23 край река Мърси.

Диас, който основно оперира по левия фланг на нападението, има 41 гола и 19 асистенции в 125 мача за Порто от всички съревнования, а към този момент има и един пас за гол за британския гранд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР