Бащата на канадския рапър Дрейк - Денис Греъм е регистрирал

...
Бащата на канадския рапър Дрейк - Денис Греъм е регистрирал
Коментари Харесай

Бащата на каръка Дрейк прибра 300 000 долара от титлата на Раптърс в НБА

Бащата на канадския рапър Дрейк - Денис Греъм е записал облага от 300 000 $, откакто е заложил, че баскетболния тим Торонто Раптърс ще стане първенец на НБА.
 Отбор от Канада завоюва купата в НБА
Триумфът отбора бе безспорна сензация. Канадците победиха в 6-я мач от финалната серия против първенците от последните две години Голдън Стейт Уориърс със 114:110 и по този метод се поздравиха с историческия триумф. 

Така Греъм на процедура се трансформира в нещо като амулет за Раптърс. Точно на другия полюс е Дрейк, който си навлече гнева на доста хора от спортните среди.

Рапърът си спечели репутацията на " черна овца ". Къде на смешка, къде в действителност, в някои тимове не разрешиха на своите спортисти да се снимат с него.

Един от фрапантните образци е футболистът Левин Курзава от Пари Сен Жермен. Той си разгласява фотография с Дрейк, а по-късно бе част от тима на ПСЖ, който загуби с 1:5 от Лил в най-тежкото проваляне на клуба от 19 години насам.

" Проклятието " застигна редица футболисти Пиер-Емерик Обамеянг, Джейдън Санчо, Серхио Агуеро и Пол Погба. Друга ударна " жертва " е боксьорът Антъни Джошуа, който шокиращо загуби шампионския си статут. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР