Бащата на изчезналия Александър Цветанов ще обяви парична награда за

...
Бащата на изчезналия Александър Цветанов ще обяви парична награда за
Коментари Харесай

Бащата на Сашко обяви 100 000 лв парична награда за намирането на сина му

Бащата на изчезналия Александър Цветанов ще разгласи парична премия за намирането на сина си през днешния ден в 14:00 ч. пред постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник. Това заяви на Българска телеграфна агенция бащата на момчето, който също се споделя Александър Цветанов. Той не се е отказал от търсенето на момчето и е обезпокоен, че времето напредва, а детето му към момента не е намерено.

Размерът на сумата е 100 000 лв..

Вчера Александър Цветанов мина проучване на полиграф, което удостовери, че споделя истината. Освен това очевидци удостоверяват, че двамата със сина му са били в подножието на Голо бърдо на 11 ноември следобяд.

Момчето изчезна в петък и няма и диря от него. Днес, 17 ноември, част от доброволците обаче приключват всеобщото търсене. Това обявиха от Българския студентски съюз, които координират част от хората, присъединили се в издирването на момчето. Причината за решението им е неналичието на съответна информация.

Това не е първото изгубване на Александър,казаха негови близки, само че преди са го намирали в границите на часове, без намесата на органите на реда.

В търсенето на момчето се употребяват термокамери, дрон и хеликоптер на " Гранична полиция ". Окръжната прокуратура в Перник през вчерашния ден прикани на разпит майката на Александър. Тя живее във Англия и от лятото на 2020 година не се е прибирала в България.

По издирването на 12-годишния Сашко бе извършена най-масираната акция до момента в Пернишко. Освен сили на полицията, жандармерията, БЧК, избавителни служби и така нататък, в издирването се включиха и хиляди доброволци.

Александър изчезна на 11 ноември при разходка в локалната планина Голо бърдо.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР