Бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, е починал. За

...
Бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, е починал. За
Коментари Харесай

Почина бащата на първия български милиардер

Бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, е умрял. За гибелта на 84-годишния мъж никой на никое място не разгласи публично. Няма некролози из улиците, нито известие в обществените мрежи. Даже публично заравяне не е имало. Било е проведено опело в наличието на едвам четирима души. След това бай Павел е бил кремиран. Къде обаче е сложена урната с праха му, остава цялостна мистерия.

" Блиц " се свърза с част от хората, които са били от обкръжението на милиардера Илия Павлов. Разговаряхме с някогашния шеф на " Корпоративна банка " Евгени Горанов, босът на " Минстрой " Николай Вълканов и някогашни чиновници на " Мултигруп ", само че даже и те нямаха информация при какви условия си е отишъл от този свят Павел Найденов.

Как се е стигнало до гибелта му, остава мистерия. Според непотвърдена информация, при започване на февруари тази година Павел Найденов е получил фрактура на крайници. Незнайно за какво е бил пратен в софийски приют. Там пристигнала другата огромна пакост – разболял се от ковид. На 24 февруари, в деня, в който стартира войната в Украйна, той е умрял.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР