Бащата на Хюи Фюри Питър, който е и негов треньор,

...
Бащата на Хюи Фюри Питър, който е и негов треньор,
Коментари Харесай

Питър Фюри: Хюи може да стане световен шампион

Бащата на Хюи Фюри Питър, който е и негов треньор, има вяра, че неговият наследник е кадърен освен да победи Кубрат Пулев, само че и да стане международен първенец в тежка категория.

До момента 24-годишният Фюри има 21 победи (11 с нокаут) и единствено 1 загуба на професионалния кръг - в борба за международната купа против Джоузеф Паркър през септември 2017. Поражението обаче пристигна след противоречиво съдийско решение и по тази причина Питър е убеден, че най-хубавото занапред следва.

" Вярвам, че Хюи може да сплоти купите. Той е извънреден гений и за неговата възраст е натрупал необикновен опит. Антъни Джошуа стана експерт на 24, а Хюи към този момент имаше мач за международна купа.

Хюи стана експерт на 18 и салдото му към този момент е 21-1 със противоречивата загуба в мач за международната купа. Той е необикновено млад и има вяра, че ще сплоти купите, в случай че получи късмет.

Той не е заядливец. Не приказва нелепости. Няма и една неприятна чeрта в себе си. Не ненавижда другите бойци.

Мисля че, в случай че Хюи победи Пулев, мачът с Джошуа може да се състои идната година. Не чакам Ей Джей да се откаже от купата на IBF или да бяга от който и да било ", съобщи Питър Фюри.

Сблъсъкът сред Пулев и Фюри ще се състои на 27 октомври в зала “Арена Армеец” в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР