Бащата на херцогинята на Съсекс Меган отправи поредни остри критики

...
Бащата на херцогинята на Съсекс Меган отправи поредни остри критики
Коментари Харесай

Томас Маркъл: Не искам да умра, без да съм говорил с Меган

Бащата на херцогинята на Съсекс Меган насочи следващи остри рецензии към щерка си и английското кралско семейство, заяви Контактмюзик.

Томас Маркъл продължава да твърди, че откогато е станала член на кралската фамилия, щерка му го е изключила от живота си и не поддържа контакт с него.

Бащата на херцогинята на Съсекс Меган упорства, че след уредената история с папараците преди сватбата на щерка му с принц Хари и откакто насочи „ някоя и друга рецензия “ към кралското семейство, няма никакъв контакт с нея.

„ Наистина съм сломен, че тя ме е изключила от живота си. Преди имах телефонни номера на персоналните ѝ асистенти, само че откакто си разреших няколко рецензии, бях изцяло отсечен. На тези номера към този момент не дава отговор никой и няма никакъв метод да се свържа с щерка си “, споделя Томас Маркъл за Mail On Sunday.

74-годишният Маркъл пропусна сватбата на Меган през май, откакто получи инфаркт.„ За нея евентуално щеше да е по-добре, в случай че се бях споминал. Всички щяха да ѝ съчувстват. Въпреки всичко се надявам да се помирим. Не желая да умра, без да съм приказвал с Меган още веднъж “, споделя Томас Маркъл.

Сестрата на Меган също насочи скоро рецензии към татко си като даже сподели, че в случай че татко им почине, тя ще носи виновността за това.

Самият Томас пък описа, че усмивката на щерка му е единствено привидна и че съгласно него зад нея се крие мощно напрежение и стрес.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР