Бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап отбелязва подобрение на здравословното си

...
Бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап отбелязва подобрение на здравословното си
Коментари Харесай

Бащата на Хабиб се подобрява

Бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап отбелязва усъвършенстване на здравословното си положение. Али Абделазиз, който е управител на Хабиб даде изявление за ESPN и показа, че именитият треньор към този момент е отворил очи и прогресира. В началото на предишния месец Абдулманап получи инфаркт и беше с позитивна проба за COVID-19, който бил в основата на влошеното му здраве.

Наложи се сърдечна интервенция, както и слагането му в изкуствена кома. В последния един месец неговото положение оставаше доста съществено, само че в този момент Абделазиз споделя положителни вести:
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ESPN MMA (@espnmma) на Юни 9, 2020 в 4:45 PDT

" Хабиб, неговия татко и фамилията им са доста мощни. Баща му се усъвършенства. Той е отворил очи и дава отговор по-малко, което е добър знак. Аллах управлява нещата. Вярваме, че той ще се оправи. Към момента прогресира и ние сме доста щастливи. Мисля, че Хабиб стана по-силен, откакто татко му се разболя. Той тренира всеки ден по 2 пъти. Вече стартира своя лагер. Той е същински войник също като Гейджи. Двамата са страхотни и желае да се бият, а това е желан пердах. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР