Бащата на Георги Йорданов, сочен за убиец на баба си

...
Бащата на Георги Йорданов, сочен за убиец на баба си
Коментари Харесай

Още двама арестувани за жестокото двойно убийство в Шумен

Бащата на Георги Йорданов, апетитен за палач на баба си и дядо си в Шумен, също е бил задържан за 24 часа.

Има подозрения, че Данчо Йорданов е помагал на сина си или че той е причинителят. Причината за това е, че 21-годишното момче, което продължава да е в ареста, има скорошна интервенция на китката на дясната ръка.

Били са му махани мъртви кости на ръката, към момента е с превръзка. Не е левичар. Той тухла мъчно подвига, по какъв начин по този начин с такава мощ е удрял и умъртвил с железна тръба дядо си и баба си, описаха за БЛИЦ проверяващи, които имат подозрения за авторството на причинителя и не изключват версията момчето да прикрива татко си. Към момента бащата е очевидец по делото.

По този мотив БЛИЦ се свърза със отбраната на обвинения. Адвокат Стоян Донков сподели: " Не имам вяра в самопризнанията на клиента ми. Той е с претърпяна тежка интервенция и физически е невероятно да нанесе тези удари. Затова съм изискал да му бъде направена съдебно-медицинска експертиза ".

Другият човек, който е бил задържан, е любовникът на убитата баба. 69-годишният Стефан И. е бил арестуван за 24 часа първоначално, когато се е проверявала версия дали убийството не и осъществено по интимни аргументи. После той е бил освободен.

Както БЛИЦ заяви, преди дни черна новина разтресе страната. Във вила край Шумен, свиреп убити, бяха открити телата на Георги и Янка Атанасови.

За убийството беше задържан внукът им Георги Йорданов. Както извънредно БЛИЦ разкри, в основата на драмата е вкусен парцел в центъра на града, който дядото се канел да препише на лелята на момчето и да ощети майка му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР