Бащата на Ерлинг Холанд - Алф-Инге Холанд, който е и

...
Бащата на Ерлинг Холанд - Алф-Инге Холанд, който е и
Коментари Харесай

Бащата на Холанд загатна за негов трансфер в Испания

Бащата на Ерлинг Холанд - Алф-Инге Холанд, който е и негов сътрудник, приказва за бъдещето на своя наследник. Нападателят на Дортмунд е вкарал 12 гола в първите си девет мача и бързо се трансформира в новата звезда на „ жълто-черните “. Алф-Инге, който е играл за Нотингам Форест, Лийдс Юнайтед и Манчестър Сити приказва пред испанското издание „ AS “ за бъдещето на своя клиент и наследник на фона на възходящия интерес към него от футболния хайлайф:

„ Много съм благополучен за него и за Дортмунд, макар че за мен най-важното е да той продължа да израства, както до момента. Очевидно е, че съм горделив ", показа Алф-Инге Холанд пред „ AS “.

"Дортмунд ни сподели, че имат потребност от някой като него. Това е тим, който се бори за купата в Бундеслигата и ще продължи да пораства и на европейската сцена. За него е идеално да продължи да се развива ", сподели още той.

В момента Реал Мадрид е заседнал в рецесия откъм голмайстори, а норвежецът е обвързван с трансфер в клуба като решение на казуса. 19-годишният нападател има уговорка за освобождение, която би му разрешила да напусне Дортмунд през 2021 година против 75 милиона евро.

"Свързани сме със 100 клуба, само че е правилно, че испанската лига е в действителност добра за моя наследник. Никога не знаеш дали той ще замине за Испания. Каквото и да се има поради, то ще се случи ", съобщи Холанд-старши.

Мартин Одегаард, който прави ефектен сезон с Реал Сосиедад, може да се завърне в Реал Мадрид това лято, а Алф-Инге Холанд споделя, че синът му в действителност се радва да играе с атакуващия полузащитник в националния тим.

"Синът ми обожава да играе с Мартин. Той е страховит футболист. Те се схващат в действителност добре на терена ", показа още бащата на Ерлинг Холанд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР