Бащата на еко активистката Грета Тунберг Сванте Тунберг изрази съжаление,

...
Бащата на еко активистката Грета Тунберг Сванте Тунберг изрази съжаление,
Коментари Харесай

Бащата на Грета се разкая горчиво за дъщеря си

Бащата на еко активистката Грета Тунберг Сванте Тунберг изрази страдание, че щерка му е станала еко-войн, каквато е в този момент. Изказвайки се по програмата на BBC Radio 4 Today, артистът Тунберг съобщи, че Грета е страдала от меланхолия в продължение на "три или четири години " преди да стартира да пропуща часовете в петък, с цел да стачкува против изменението на климата през 2018 година.

Той сподели, че заради депресията, тя спряла да приказва и отказала да яде. Сванте почнал да прекарва повече време с Грета и по-малката й сестра Беата в дома им в Швеция, написа "Монитор ".

14-годишната Беата е диагностицирана с хиперактивност с недостиг на вниманието, синдром на Аспергер и обсесивно-компулсивно разстройство. Тя към този момент е герой за феминистката идея и амбициозна певица. Грета има и Аспергер и обсесивно-компулсивно разстройство, само че тя уточни аутизма си като "свръхсила ", а не като тежест.

Съпругата на Сванте, известната оперна певица Малена Ерман, анулира договорите си, с цел да може да бъде дружно с останалата част от фамилията, сподели той.

Когато започнаха да преглеждат въпроса за изменението на климата, Грета разви интерес към решаването на казуса.

Сванте Тунберг описа, че е нарекла родителите си „ големи лицемери “ за това, че не вземат задоволително съществено казуса с климата.
клим
Въпреки удобното отразяване в медиите и признанията на западните политици и културни дейци, Грета не съумя да завоюва всеобщо самопризнание, защото мнозина я нарекоха жертва на принуждение над деца или допуснаха, че тя е манипулирана.

Сванте сподели в предаването, че счита, че е "лоша концепция " Грета да отиде на "фронтовата линия " в битката против изменението на климата, само че разясни, че щерка му се оправя с рецензиите "невероятно добре ".

В края на дългите четири месеца, в които момичето пътуваше от Европа до Америка и назад, както и изявите ѝ на срещата на върха на Организация на обединените нации за климата в Ню Йорк и климатичната конференция в Мадрид, Грета се завърна в Швеция и възобнови митингите си в петък.

Баща й сподели, че се надява нещата да станат „ по-малко интензивни “ за фамилията и добави, че има вяра, че Грета „ в действителност желае “ да се върне в учебно заведение.

Той придружаваше Грета на нейните трансатлантически пътешествия, само че сподели, че няма да има потребност да го прави, защото на 17 януари тя навършва 17 години.

„ Ако тя има потребност от мен там, ще се опитам да го направя “, споделя той, „ само че мисля, че тя от ден на ден и повече ще се оправя сама, което е отлично “.

Самата Грета Тунберг предновогодишно хората да възприемат климатичните промени като действително изключително състояние в навечерието на Новата година.

Климатичните промени са "екзистенциално изключително състояние ", към което най-сетне би трябвало да бъде проявено нужното отношение, без значение на партийните политики или политически отзиви, написа тийнейджърката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР