Бащата на една от най-красивите холивудски актриси Чарлийз Терон бил

...
Бащата на една от най-красивите холивудски актриси Чарлийз Терон бил
Коментари Харесай

Чарлийз Терон с тежко признание: Баща й е уби от майка й пред собствените й очи

Бащата на една от най-красивите холивудски актриси Чарлийз Терон бил пияч и принудител и майка й го умъртвила при самоотбрана. Такива самопризнания направи русият ангел в извънредно изявление, съобщи БГНЕС.
„ Тогава си представях, че това не се е случило, тъй като не желаех да се връщам към тази покруса. Казах на хората, че татко ми е умрял в автомобилна злополука.
Кой би желал да опише такава история? Никой не знае по какъв начин да реагира, когато му кажеш, че татко ти – пияч, е погубен от майка ти. Не желаех да ме виждат като жертва “, споделя Чарлийз.
Въпреки че й е тежко да си спомня всичко, което е претърпяла, тя споделя, че непрестанно е живеела в боязън от татко си.
„ Горда съм, че претърпях това “, споделя Терон.
А ето и страшното самопризнание на актрисата за въпросната нощ.
Когато една вечер татко й се върнал вкъщи очевидно пийнал, той почнал да заплашва, че ще убие брачната половинка си Герда и щерка си.
За страдание, това не са били единствено празни приказки. Той взел пушката си и почнал да стреля в стаята на Чарлйз. Ужасена за живота си и за живота на щерка си, Герда лишила оръжието му и умъртвила брачна половинка си в самоотбрана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР