Бащата на британския премиер Борис Джонсън защити решението си да

...
Бащата на британския премиер Борис Джонсън защити решението си да
Коментари Харесай

Ето защо бащата на британския премиер се е промъкнал през България

Бащата на английския министър председател Борис Джонсън отбрани решението си да пътува до Гърция в изискванията на пандемия макар препоръките на държавното управление британците да не вървят в чужбина, в случай че не е належащо.

В четвъртък гръцките управляващи потвърдиха, че Стенли Джонсън, който другия месец навършва 80 години, е дошъл в страната, евентуално през България. Бащата на английския министър председател, който се намира в региона Пелион, Северна Гърция, където има вила, уверил кореспонденти, че е пътувал по бизнес. " Не зная каква е реакцията на английската общност. Дойдох тук, с цел да внеса ред в къщата на мира ", споделил Джонсън. Той прецизирал, че желае да приготви вилата за отдаване чартърен в изискванията на пандемия.

Препоръката на английското държавно управление към жителите на страната да не пътуват до Гърция без значима нужда отпадна чак от през днешния ден. Попитан през вчерашния ден за държанието на татко си, Борис Джонсън сбито препрати репортера да пита персонално него, съобщи Блиц. Министърът на превоза Грант Шапс от своя страна разяснява, че Стенли Джонсън е имал право да пътува до Гърция, защото държавното управление единствено е отправило съвет, а не е наложило възбрана. Броят на умрелите от Covid-19 във Англия се е нараснал през последното денонощие с 67, оповестиха здравните управляващи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР