Бащата на британския министър-председател се е насочил към Гърция в

...
Бащата на британския министър-председател се е насочил към Гърция в
Коментари Харесай

На Острова гръмна скандал, свързан с полет през България

Бащата на английския министър-председател се е насочил към Гърция в явно неуважение на пандемичните препоръки за пътешестване от държавното управление и надлежно личния му наследник, написа " Дейли мейл ".

Стенли Джонсън летял макар напътствията на външното ведомство, че британците не би трябвало да отиват в чужбина, в случай че не се наложи. 79-годишният татко на Борис Джонсън дойде нощес в Атина, с цел да посети планинската си вила, съобщи Блиц. Той се похвали с пътуването си с изявления в Instagram, показващи по какъв начин самолетът му идва над Атина.

Бившият евродепутат от Торите е дохвърчал до гръцката столица през българската столица София, тъй като гръцкото държавно управление забрани директни полети от Обединеното кралство доникъде на юли. Говорейки от балкона на своята вила в Северна Гърция нощес, господин Джонсън сподели: „ Аз съм в Пелион по главния ми бизнес предвид на идния сезон за отдаване чартърен. Трябва да наложа ограничения за разграничаване в парцела, тъй като тук ги вземат доста съществено. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР