Бащата на братята боксьори Пулеви е човекът, който ги насочва

...
Бащата на братята боксьори Пулеви е човекът, който ги насочва
Коментари Харесай

Бащата на Пулеви искал трети син, който да кръсти Аспарух. Кобрата си пожела между 5 и 7 деца

Бащата на братята боксьори Пулеви е индивидът, който ги насочва към спорта. Освен това той ги е възпитал да обичат толкоз мощно България, разкри Кубрат в ефира на БТВ.

" Баща ми нямаше ден, в който да си легне без да прочете книга. Предаваше ни всичко това - на този ден се е случила еди си коя борба, и т-н. Децата взимат персонален образец. Смятам, че той ме гледа от горната страна и ми дава мощ и сила. Ние сме планувани още преди раждането ни. Той е желал да сме боксьори. Дори е желал да има трето момче, което да кръсти Аспарух. Е, то стана факт - брат ми има дете, което се споделя Аспарух. Той ни споделяше - ще станете първенци, ще обиколите целия свят, ще спите по скъпи хотели, всеки ще ви сочи с пръст. Ние не му вярвахме. По проект ни сътвори, проекция, желая дори в този момент да ни види, да види какви сме готини, тъкмо такива каквито той ни изиска ", изясни Пулев.

" Трябва да работя в тенденция да имам наследници. Ние сме огромно семейство - аз, брат ми и трите ми сестри. Аз желая да имам пет или седем деца. За имена не съм мислил, само че той брат ми съвсем ги зае всичките - Калоян, Аспарух. Голяма поддръжка и опора сме си с брат ми. Понякога доста се караме, само че се поддържаме. Казвам си - ето, имам си братче. Е, имаме си и сестри. Голямо семейство сме. Събираме се по рождени дни ", сподели още боксьорът.

Той разкри, че половинката му " Андреа е пила една чашка винце " по време на боксовия му мач с Хюи Фюри.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР