Бащата на бившата телевизионна водеща Лара Златарева, известна като кака

...
Бащата на бившата телевизионна водеща Лара Златарева, известна като кака
Коментари Харесай

Страшна драма разтърси кака Лара

Бащата на някогашната телевизионна водеща Лара Златарева, известна като кака Лара, претърпял инсулт. Известната му щерка не стопира да се моли за бързото му възобновяване и търси поддръжка в обществената мрежа Facebook. Именно там тя благодари на екипа на Бърза помощ за бързата интервенция и разкри какво се е случило с татко й, който е артист в Младежкия спектакъл „ Николай Бинев “, прецизира в. Телеграф.

„ Моят Иван Златарев, който напълно скоро гледах прелестен на сцената… и който – няма да изненада никого, че въпреки и мой татко, и в навечерието на своя 80-годишен празник ще си остане едно непослушно момче. И това момче реши да ни… събере, само че не на театър… Изпреварихме инсулта! Победихме го! В момента е измежду прелестен екип на III-та градска. Стискам палци! “, написа кака Лара.

За момента не е ясно какво е положението на баща й, защото няколко часа по-късно Лара написа: „ Ванка, обичам те! Не може да се предадеш преди втора премиера Иван Златарев, мястото ти е на сцената, а не „ при сестрите “… “. С тези думи, Лара изрази болката си по заболяването на баща си, а нейни другари не стопират да й желаят сполучлива развръзка и кураж.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР