Бащата на бившата телевизионна водеща Лара Златарева, известна като кака

...
Бащата на бившата телевизионна водеща Лара Златарева, известна като кака
Коментари Харесай

Жестока семейна драма в дома на кака Лара

Бащата на някогашната телевизионна водеща Лара Златарева, известна като кака Лара, претърпял инсулт. Известната му щерка не стопира да се моли за бързото му възобновяване и търси поддръжка в обществената мрежа Facebook. Именно там тя благодари на екипа на Бърза помощ за бързата интервенция и разкри какво се е случило с татко й, който е артист в Младежкия спектакъл „ Николай Бинев “, прецизира в. Телеграф.

„ Моят Иван Златарев, който напълно скоро гледах прелестен на сцената… и който – няма да изненада никого, че въпреки и мой татко, и в навечерието на своя 80-годишен празник ще си остане едно непослушно момче. И това момче реши да ни… събере, само че не на театър… Изпреварихме инсулта! Победихме го! В момента е измежду прелестен екип на III-та градска. Стискам палци! “, написа кака Лара.

За момента не е ясно какво е положението на баща й, защото няколко часа по-късно Лара написа: „ Ванка, обичам те! Не може да се предадеш преди втора премиера Иван Златарев, мястото ти е на сцената, а не „ при сестрите “… “. С тези думи, Лара изрази болката си по заболяването на баща си, а нейни другари не стопират да й желаят сполучлива развръзка и кураж.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР