Бащата на бъдещата булка Меган Маркъл отказа да участва в

...
Бащата на бъдещата булка Меган Маркъл отказа да участва в
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл отказа да отведе дъщеря си до олтара

Бащата на бъдещата младоженка Меган Маркъл отхвърли да взе участие в сватбената гала на 19 май.
Томас Маркъл трябваше да води Меган Маркъл до олтара, а преди този момент да се срещне с кралицата, брачна половинка ѝ и други членове на кралското семейство.
Таткото на годеницата на принц Хари съобщи пред TMZ, че няма да пътува до Англия, с цел да не излага и тормози щерка си.
Изказването му идва след отрицателните реакции на поканата му към фотографи да го снимат по какъв начин се готви за сватбата против повече от 100 000 щатски $.
Действията си Томас Маркъл изясни с това, че през последните години папараците нееднократно са го снимали в занемарен тип. Затова се съгласил да го снимат – той просто желал да "поправи " имиджа си, само че вместо това е излязъл "глупав и комичен ".
Полусестрата на Меган Маркъл - Саманта, предходната седмица сподели, че фотосите на татко ѝ са нейна концепция. Самата Меган не поддържа връзка с доведените си сестра и брат и не ги е поканила на сватбата.
Томас Маркъл сподели още пред TMZ, че предходната седмица е претърпял инфаркт, само че не се е задържал в болница, с цел да може да отиде на сватбата. Официално удостоверение за това обаче няма.
След разразилата се медийна стихия принц Хари и Меган Маркъл помолиха за схващане и почитание. Безпрецедентно изказване на двореца Кенсингтън за "тази сложна обстановка " обаче не удостовери новината, която беше публикувана от TMZ.
"Това е доста персонален миг за госпожица Маркъл в дните преди сватбата”, оповестяват от двореца Кенсингтън. „ Тя и принц Хари още веднъж молят за схващане и почитание към господин Маркъл в тази сложна обстановка ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР