Бащата на американската актриса и фотомодел Меган Маркъл Томас Маркъл

...
Бащата на американската актриса и фотомодел Меган Маркъл Томас Маркъл
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл няма да я води до олтара


Бащата на американската актриса и фотомодел Меган Маркъл Томас Маркъл реши да не взе участие в сватбената гала на щерка си и принц Хари, заяви в понеделник американският новинарски портал Ти Ем Зи.

Както се показва, една от аргументите е абсурдът, в центъра на който се оказа Маркъл. По-рано медии оповестиха, че е разрешил на фотографи да го снимат против възнаграждение. На тях се вижда по какъв начин се приготвя за сватбената гала.

Маркъл споделя на публицистите, че е разрешил да бъде сниман не за пари, а с цел да поправи усещанията за себе си. Според Маркъл през последните години папараците нееднократно са го снимали в занемарен тип и по-специално, когато купувал бира и изглеждал с недобър външен тип. Маркъл твърди, че бирата не е купувал за себе си и в реалност той даже не пие бира. Освен това, съгласно него, нееднократно са му предложили до 100 хиляди $ за изявление, само че той постоянно е отказвал.

Бащата на актрисата и фотомодел заяви на Ти Ем Зи, че преди шест дни е претърпял сърдечен припадък, само че излязъл от болничното заведение особено, с цел да участва на церемонията. Сега той декларира, че е решил да не върви на нея, с цел да не провокира неуместни обстановки и обърквания.

В началото на май Кенсингтънският замък заяви, че Томас Марлкъл ще заведе щерка си до олтара. Сватбата ще се състои на 19 май в Уиндзорския палат - резиденцията на английските монарси.На нея принц Хари и Меган Маркъл са поканили 2640 представители на обществеността. /БГНЕС, ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР