Бащата на 3-годишното момиченце и 5-годишното момче, убити от майка

...
Бащата на 3-годишното момиченце и 5-годишното момче, убити от майка
Коментари Харесай

Бащата на убитите в Сандански деца с нови шокиращи разкрития

Бащата на 3-годишното момиченце и 5-годишното момче, убити от майка си в Санадаски, описа още детайлности за фамилния си живот.

Георги Трайков е унищожен, споделя, че месец и половина преди нещастието Кристина и децата се изнасят от фамилния дом. Той прекарва дни, без да ги види или чуе.

"47 дни не ги бях виждал - толкоз време да не си виждаш децата “, споделя Георги пред БТВ.

Разказва, че е подавал сигнали до институциите, само че от там го успокоявали, че децата му са на несъмнено място.

"Нито една институция не ми повярва за това, което се случва. Социални грижи, протекция на детето, в полицията съм ходил, молил съм се, хората са казвали - децата са при майката, няма ужасно, няма ужасно. В Закрила на детето споделих: "Добре, в случай че стане нещо, кой ще упрекваме след това? ", споделя бащата.

Социалната работа в града отхвърля да е знаела за проблемите в фамилията.



Проблемите им с Кристина не са неотдавна. Появили се още след раждането на първото им дете. Но в последните месеци се задълбочили.

"Трудно се справяше с работата си, на всички места, не и се работеше, нямаше все едно тласък, не ѝ се работеше. Казах: "Искам да видя, Криси, тласък в тебе. Ако ти и децата сте добре, нямам потребност от повече ", споделя през сълзи Георги.

Малко след този диалог се случва немислимото.

Братът на Кристина Милян Дончев се прибира от чужбина, където живее от 10 години. Той твърди, че сестра му е била жертва на систематичен фамилен тормоз.

"Кристина е един сплескан човек, аз не мога да я позная, това не е моята сестра. Никога не е имала симптом на експанзия ", споделя Милян.

"Родителите ѝ ги беше позор да си признаят. С майка ѝ разговарях, тя сподели: "Да, ние също усещаме, че има някакъв проблем ", добавя Георги за Кристина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР