Бащата и майката на близнаците Валентин и Борислав Динкови са

...
Бащата и майката на близнаците Валентин и Борислав Динкови са
Коментари Харесай

Родителите на близнаците Динкови се изселили от Цалапица

Бащата и майката на близнаците Валентин и Борислав Динкови са се изселили от Цалапица и няма да се връщат повече в селото. Това удостовери пред „ 24 часа “ кметът Ивайло Данаилов.

Той разясни, че за това го е уведомил чичото на двамата братя, които са в ареста по обвиняване в помагачество за укриването на натрупа на 24-годишния Димитър Малинов. За неговото ликвидиране се търси 24-годишният Рангел Бизюрев.

Веднага откакто се разбра за закононарушението, локалните поданици излязоха на митинги и настояха Динкови да се изселят. Семейната къща им къща беше атакувана от протестиращите с димки.

„ След като избухнаха митингите, родителите на Валентин и Борислав не са идвали в селото. Те считат да трансферират парцелите си на свои родственици и ще живеят на друго място “, изясни кметът Данаилов. Той добави, че хората от селото са настръхнали против близнаците и техните родители. Това е принудило майката и бащата да потърсят друго място за живеене. Останалите им родственици остават в Цалапица.

Според Данаилов бабата и дядото на обвинявания в убийството Рангел Бизюрев няма по какъв начин да се изнесат от Цалапица, а и възрастните хора не могат да отговорят за дейностите на внука си.

Протестите в селото не престават и довечера.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР