Бащата дойде да си вземе детето, но има заповед да

...
Бащата дойде да си вземе детето, но има заповед да
Коментари Харесай

Циганинът, нападнал акушерки в Стара Загора, крещял: Правилно ви бият, малко ви е

Бащата пристигна да си вземе детето, само че има заповед да не се пускат външни хора в отделението. Той се ядоса и стартира да блъска вратата. Изви ми ръката и стартира да ме блъска. Тогава пристигна нашата старша акушерка и ми оказа помощ.

Това сподели пред камерата на БТВ акушерката Мая Гочева, която през вчерашния ден беше нападната в болничното заведение в Стара Загора. "Станах очевидец на доста грозна сцена. Видях по какъв начин този човек протяга ръка на колежката ми. Опитах се да омиротворя обстановката и го предизвестих да напусна. Той стартира да крещи: Вие не сте за тук. Правилно ви бият. Малко ви е. Казах му да се успокои, само че той продължи да наскърбява и да псува. Имаше пациенти, които не реагираха. Отново се опита да ни нападне и счупи прозореца на отделението. Това преля чашата и извикахме полиция, а пациентите се пробваха да ни оказват помощ. Всичко беше в стъкла. Добре, че не ми извади очите. Започна да крещи: 500 години турците са ви.... и още 500 години ще ви.... Мен персонално ме заплаши. Била съм записана на камерата и нищо нямало да остане от мен ", сподели старшата акушерка.

Роднини на нападателя изрично отхвърлиха той да е извивал ръце и да е заплашвал лекарите. "Прави се сензация. Опитват се да изкарат ромите отговорни за всичко ", обясниха те.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР