Баща се бори двете му деца да не бъдат върнати

...
Баща се бори двете му деца да не бъдат върнати
Коментари Харесай

Чавдар преживява ад в Норвегия заради арестуваната му съпруга ВИДЕО

Баща се бори двете му деца да не бъдат върнати в Норвегия и да не бъдат настанени в приемно семейство. Чавдар Георгиев има 2 деца - момченце и момиченце на 7 и 4 година, чиято майка е норвежка.

Георгиев се разделя с жена си преди 2 година, откакто тя е задържана за огромни финансови закононарушения. Жената е арестувана през декември 2017 година

Вкараха я в изолатор, заставам 7 месеца там. Постоях 20 дни, не имах вяра, че е толкоз съществено, само че като мина мярката за неотклонение взех решение да се прибера, описа Георгиев пред Нова телевизия. Той извежда легално децата от Норвегия.

През март 2018 година, след излизането й от ареста, майката завежда дело по Хагската спогодба за похищение на децата.

На първа инстанция българският съд споделя, че децата не са незаконно изведени - поради задържането на майката и здравословното положение на момченцето, описа самият Георгиев. В решението обаче се коментирало нелегално задържане.

Той се тормози за ориста на децата, в случай че бъдат върнати в Норвегия. На 24 септември стартира наказателното дело на майката и обвиняванията против нея се съществени. Ако тя влезе в пандиза да излежава ефикасната си присъда, децата ще бъдат дадени на две обособени приемни фамилии, няма да им се позволява да приказват на български и ще им сменят имената, с цел да не бъдат открити, обезпокоен е бащата.

Днес делото му се гледа от Апелативния съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР