Баща погреба сина си, след 11 дни обаче получи обаждане

...
Баща погреба сина си, след 11 дни обаче получи обаждане
Коментари Харесай

Баща погреба сина си, но го видя след 11 дни



Баща погреба сина си, след 11 дни обаче получи позвъняване от него.

През май 82-годишният Франк Кериган от Калифорния научава страшната вест, че 57-годишният му наследник е умрял. Франк-младши е с душевен проблеми и е спял на улицата. Съкрушеният татко желае да види тялото, само че правосъдните медици му споделили, че няма потребност, защото тялото е разпознато по пръстовите отпечатъци, написа The Guardian.

Франк стартира да приготвя погребението на сина си. Съкрушено от тъгата емейството даже не събира сили да огледа за по-дълго натрупа в ковчега. Ако го бяха сторили обаче, щяха да видят, че… това е различен човек. Те схващат това след 11 дни на тъга, когато Франк получава позвъняване от собствен другар, който му оповестява, че Франк-младши е жив и се намира в задния му двор.

Оказва се, че правосъдните медици в действителност не са могли да извършат идентификацията по пръстови отпечатъци и по тази причина са употребявали негова остаряла фотография от шофьорската брошура. При повторното проучване на натрупа се оказва, че отпечатъците са на напълно друго лице.

Семейството възнамерява да съди управляващите, тъй като не са пробвали да разпознаят натрупа по верен метод, защото е безприютен.

От правосъдна медицина сервираха извиненията си на околните.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР