Баща на две деца почина след падане от палубата на

...
Баща на две деца почина след падане от палубата на
Коментари Харесай

Баща на близнаци загина при инцидент на круизен кораб

Баща на две деца умря след рухване от палубата на круизен транспортен съд, до момента в който бил на отмора със брачната половинка си на Карибите, съобщи Sun.
Брайън Райс намерил гибелта си в петък, падайки от деветата палуба на кораба, на връщане в пристанището в Маями, Флорида. Бащата на близнаци от Индиана е умрял от тежка контузия вследствие на инерцията от рухването, откакто е летял четири етажа от палубата изпод. Смъртта му е била "инцидент ", съгласно департамента по правосъдна медицина на окръг Маями-Дейд, който съобщи, че наподобява не е самоубийство.
Травмираните посетители описаха по какъв начин се опитвали да утешат брачната половинка на Райс, Даян, откакто тя слязла няколко етажа надолу, с цел да помогне на брачна половинка си. "Опитах се да утеша брачната половинка му и да я държа вътре, тъй че да не може да вижда брачна половинка си в това положение ", сподели сателит.
Друг съобщил посредством facebook, че е чул Райс да се блъска в палубата тъкмо до каютата му. "Това е тон, който не може да излезе от главата ми ", написал той.
Медицинският личен състав на борда на круизния транспортен съд опитал да избави господин Райс, само че той умрял от травмите си. Смята се, че е татко на тригодишни близнаци, съгласно страница на GoFundMe, основана за фамилията му. Не е ясно дали по това време децата също са били на кораба.
В знак на респект на страницата се споделя: "Всеки, който е познавал Брайън, знае какъв брой елементарно е да го назовем другар. Той беше най-щедрият човек, който познавахме ".

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР