Баща ми остана сам на стари години. Иска втори шанс.

...
Баща ми остана сам на стари години. Иска втори шанс.
Коментари Харесай

Баща ми не заслужава втори шанс

Баща ми остана самичък на остарели години. Иска втори късмет.

Наскоро се появи възрастният ми татко. Той се разведе с майка ми от дълго време и се ожени за жена, два пъти по-млада от него. Не сме общували дълго време, само че в този момент татко ми желае да обновим взаимоотношенията си.

На 35 години съм, омъжена и имам две прелестни дъщери. Свикнах с обстоятелството, че татко ми отсъства и трябваше да мина през доста, с цел да изградя своя благополучен живот. Когато към този момент се оправям добре без него, той се появи в живота ми.

Каза, че желае да ми подари кола и да ми помогне финансово. Да, татко ми не е безпаричен човек. Въпреки че пребивавам непретенциозно, нямам потребност от подаяния. Опитва се да се реваншира пред мен, че в миналото е оставил мен и майка ми на произвола на ориста.

Баща ми остана самичък на остарели години. Преди това, той не оценяваше околните си, елементарно размени вярната си красива брачна половинка и дребната си щерка за по-млада жена. Сега този човек идва в дома ми след толкоз години и желае да бъдем семейство. Каза, че повече няма да ме съобщи и желае да ми оказва помощ в развъждането на дъщерите ми.

Татко постоянно е разполагал с доста пари. Ако с едната държанка не се получаваше, той си намираше друга. Не виждаше бъдещето си в ролята на фамилен мъж. Този живот го отегчаваше. Искаше да пътува, да се забавлява и да не се натоварва с ежедневни проблеми.

Вижте още: Свекървата ме изгони от вкъщи си

Разведе се с майка ми и плащаше прехрана всеки месец. И 11 години по-късно той се появи уединен и трагичен с молба да му простя.

Мама не се усеща добре и има потребност от помощ. Много се тормозя за нея. Още не съм й споделила, че баща се е появил.

Майка ми не би приела помощта му. Но доста от проблемите ни щяха да се решат, в случай че одобри. Нямам право да вземам решение вместо нея.

Сега наподобява, че този човек се пробва да поправи всичко. Винаги би трябвало да давате късмет, само че единствено един път, какво мислите?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР