Баща ми е собственик и директор на голяма компания, която

...
Баща ми е собственик и директор на голяма компания, която
Коментари Харесай

Майка ми не знаеше къде ме водеше вечер баща ми

Баща ми е притежател и шеф на огромна компания, която основава в младостта си. Цял живот беше предан на работата си. Често пътуваше по работа, а когато беше в града, оставаше в офиса до късно през нощта. Рядко го виждахме.

Тъй като моето образование беше главно обвързване на майка ми, тя беше много строга. Имах режим за сън и хранене. В къщата ни в никакъв случай не е имало нездравословна храна. Дори гледането на избрани филми беше неразрешено в дома ни. Докато връстниците ми гледаха разнообразни филми, аз нямах визия за тях.

Една вечер татко ми се върна от летището и сподели, че би трябвало да отиде в офиса, с цел да свърши някаква работа. И тъй като не ме е виждал от дълго време, сподели да отида с него. Не бях виждал татко си от 1 седмица.

По пътя си взехме огромна пица и кока-кола. След това татко ми влезе в магазина и донесе няколко торби с чипс и пуканки (ако майка ми знаеше, че ще изям всичко това, щеше да припадне).

Пристигнахме в офиса на татко ми, влязохме в конферентната зала, пуснахме кино лентата за Хари Потър, който мечтаех да виждам (майка ми беше изрично против).

След довечера, започнахме да вървим в офиса на татко ми 2-3 пъти в месеца, да ядем нездравословна храна и да гледаме филми.

Мисля, че разбрахте, че това са най-милите мемоари от детството ми. Майка ми и до момента не знае за това.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР