Баща, майка, двама сина и сладка дъщеря. Няколко дни след

...
Баща, майка, двама сина и сладка дъщеря. Няколко дни след
Коментари Харесай

Това е обикновена семейна снимка от 2015 г. Но от пет човека останала само майката

Баща, майка, двама сина и сладка щерка. Няколко дни след снимането на тази фотография родители ще изгубят децата си по виновност на пийнал водач. Скоро по-късно ще се случи нещо не по-малко ужасно – бащата, който е изгубил смисъла на живота, също ще отиде в различен свят.

Тази сърцераздирателна история се случила преди няколко години в Канада. Влюбените съпрузи Дженифър Невил и Едуард Лейк и техните деца, 2-годишната Мили, 5-годишният Хари и 9-годишният Даниел, са ситуирани на домашната фотография по възраст и височина.

На 27 септември 2015 година децата били на посетители при баба си и дядо си по майчина линия, които живеели единствено на 45 минути от вкъщи им. Около 17 часа дребната се качила в миниван, а зад кормилото се качил дядо й. Бабата и прабабата също се разположили в салона.

Карали умерено по автомагистралата, когато на едно от кръстовищата в колата им влетял с цялостна скорост джип. Три дребни деца и 65-годишен дядо не могат да бъдат избавени. Баба и прабаба бяха в болница.

Те карали умерено по автомагистралата, когато на едно от кръстовищата в колата им влетял с цялостна скорост джип. Трите дребни деца и 65-годишният дядо не могли да бъдат избавени. Бабата и прабабата били в болница.

Водачът на джипа не е потърпевш. Бил в мощно нетрезво положение. Според служителите на реда, които първи пристигнали на място, младежът въобще не схванал какво е направил и къде се намира.

28-годишният Марко Муцо се прибирал от предсватбеното ергенско празненство на собствен другар. Летял до Торонто от Маями с частен аероплан и взел колата си от паркинга на летището.

Името му привлякло вниманието не по-малко от самата злополука. Марко е внук на канадски милиардер, създател на фамилна картонена компания. Според листата на Forbes положението на дядото се прави оценка по това време на 1,8 милиарда $.

Но фамилното благосъстояние и връзки не помогнали, макар обстоятелството, че 92 авторитетни канадски предприемачи, общественици и политици пропагандирали за младия мъж. Наследникът на индустриалната империя бил арестуван.

През март 2016 година Марко Муцо бил наказан на 10 години затвор и му било неразрешено да кара в продължение на 12 години след освобождението си. През април 2020 година той бил освободен условно, откакто излежал зад решетките (включително следствения арест) общо 4 години и 7 месеца.

Дженифър Невил и Едуард Лейк поискали от съда да не го освобождава до края на мандата му, само че неутешимите родители не били чути.

Съпрузите Невил и Лейк били надълбоко натъжени от загубата. Бащата се затворил в себе си, имаше потребност от помощта на психолог. Майка, в противен случай, през всичките тези години интензивно общувала с публицисти и управлявала обществените мрежи, пробвайки се да увековечи паметта на децата си, татко си и да разкрие събитията на нещастието.

Така през септември 2019 година, в навечерието на началото на образователната година, Дженифър Невил разгласява фотография в обществените мрежи, която провокира голям резонанс в интернет:

На надгробната плоча, под която почиват децата й, тя е сложила три кутии за обяд за учебно заведение. Надписът към фотографията гласял:

„ Днес трябваше да бъдат в 8, 4 и 2 клас. “

За страдание неволите на фамилията не завършили. През юни 2022 година Дженифър Невил разгласява некролог за брачна половинка си:

„ Бащата на моите деца, Едуард Лейк, се причисли към нашите деца. “

Малко по-късно публицистите научили, че неутешимият татко се е самоубил в деня след годишния Ден на бащата.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР