Баща, който е дърпал с кола 8-годишния си син по

...
Баща, който е дърпал с кола 8-годишния си син по
Коментари Харесай

Баща, теглил детето си в шейна, завързана за кола, е с отнета книжка

Баща, който е дърпал с кола 8-годишния си наследник по заледено шосе в Сливенския Балкан, ще получи углавен акт от 3 000 лв., а шофьорската му брошура ще бъде отнета за 12 месеца.

От КАТ Сливен оповестиха, че през последните три години той е имал три дребни нарушавания, а в неделя е карал длъжностен автомобил. Оглавяващият Дирекция " Социално подкрепяне “ в Сливен Ваньо Матев сподели, че към този момент са се самосезирали по случая и следва да извършат инспекция, заяви БНР.

Николинка Петрова, чийто наследник е снимал обстановката на пътя, разяснява, че детето е било дърпано от автомобила на татко си няколко километра.

" Родителят закачи детето на колата си от околност Даулите и стартира да го дърпа. Ние ги настигнахме след околност Българка по пътя за Меча поляна.

Според Николинка Петрова бащата е сложил в рискова обстановка детето. " Там е такава бездна, в случай че, не дай си боже, се отвържеше шейната, ние минавахме през това дете, тъй като ние карахме след тях. След нас имаше няколко коли. Ако инцидентно това дете паднеше в пропастта... "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР