Баща и две деца нанесоха побой на 37-годишен мъж, след

...
Баща и две деца нанесоха побой на 37-годишен мъж, след
Коментари Харесай

Баща и две деца пребиха мъж в Русе след забележка за изхвърлени отпадъци

Баща и две деца нанесоха побой на 37-годишен мъж, откакто той им направил забележка, че изхвърлят отпадъци на нерегламентирано място в Русе. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.

Случаят е отпреди три дни. Пострадалият русенец обяснил пред служителите на реда, че към 17:45 часа видял бял микробус на улица, от който няколко души изхвърляли отпадъци. Мъжът им направил забележка. Приближил се, с цел да снима с телефона си транспортното средство, като желал да уведоми за видяното органите на реда. Застанал зад буса и направил две фотоси на регистрационната му табела, съобщи Novini.bg.

Тогава от транспортното средство излезли трима и се насочили към него. Единият го блъснал два пъти по главата и тялото и го съборил на земята. След това с останалите двама души почнали да го ритат и наскърбяват. Взели му телефона, качили се в буса и си тръгнали.

Пострадалият бил признат в Университетската болница "Канев ", като при прегледа му е открита контузия на раменна става.

При следствието служителите на реда разкрили тримата побойници. Това са 46-годишен мъж и две момчета - на 16 и на 17 години, едно от които е негов наследник.

Телефонът на потърпевшия е открит и предаден на служителите на реда.

Разследването на случая продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР