Баща и дъщеря загинаха в трагична катастрофа, причинена от 18-годишен

...
Баща и дъщеря загинаха в трагична катастрофа, причинена от 18-годишен
Коментари Харесай

18-годишен българин уби в зверска катастрофа баща и дъщеря в Англия

Баща и щерка починаха в трагична злополука, породена от 18-годишен българин, карал BMW. Марио Джамбазов е упрекнат за причиняване на гибел след рисково шофиране в Източен Кливланд, оповестява TeessideLive, представен от Канал 3.

``
реклама

Катастрофата стана в четвъртък в 12:05 минути, когато синьо BMW 330i връхлита върху Хюндай на кръстовището с Мидълсбро Роуд и A171 в Гинсбъро.

68-годишният Майкъл Лидъл от село Моърсхолм умира на място. Дъщеря му, 41-годишната Сара Лидъл, управлявала Хюндая, е получила съществени контузии и е умряла в университетската болница " Джеймс Кук “.

18-годишният джигит беше заведен в съда в събота заран с белезници и съпроводен от двама чиновници по сигурността. Български преводач превеждаше делото на обвинения.

Джамбазов ще се яви на идващото дело в Тийсайд в понеделник, 15 юли.

Загиналата Сара е разказана от фамилията си като любяща майка на две деца, брачна половинка, щерка и сестра.

Създадена е страница за набиране на средства, която да поддържа в скръбта фамилията. След новината за трагичния случай Деби Диксън Уайт и Кейти Броудхед са основали страницата за дарения, в която към този момент са набрани 1 500 паунда.

" Ние не познаваме фамилията персонално, само че бихме желали да им покажем, че те са в нашите мисли и се надяваме, че фантастичните хора от Гисборо, Марске и близките региони ще дарят обилно, с цел да можем да помогнем даже и с дребна сума в тези ужасни мигове. ", описаха двете дами.

Всички очевидци, които още не са разговаряли с полицията, са помолени да се свържат с контрольор Дарън Бреслин от профилираното оперативно поделение в Кливланд или да се обадят на номера за незабавни случаи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР