Баща е убил дъщеря си в новозагорското село Брястово, след

...
Баща е убил дъщеря си в новозагорското село Брястово, след
Коментари Харесай

Подробности за семейната трагедия в Сливенско!

Баща е умъртвил щерка си в новозагорското село Брястово, след което се е самоубил, съобщават от Областната дирекция на полицията в Сливен.

Труповете на двамата са открити през вчерашния ден следобяд от кмета на селото. Смъртта на момичето е настъпила вследствие на голям брой удари, написа Бллиц.

Убитата е 17-годишна ученичка. Вероятно скандал за пари сред нея  и 62-годишният и татко е станал причина за съдбовния случай.  Говорителят на Апелативна прокуратура Бургас Йовита Григорова заяви, че момичето е употребявало опиати от към година.

" Тя е била наркозависима, като е употребявала, също по този начин,  по данни на нейни другари метаамфетамини, пико. В резултат на това  в душeвността и са настъпили фрапантни промени. От мъдро и будно дете и старателна ученичка, тя се е трансформирала в много нападателно момиче, като тази експанзия е била ориентирана най-много към нейните най-близки хора, към нейните родители ", уточни тя, представена от БНР.

Прокурор Григорова сподели още, че гибелта на момичето е настъпила дни преди тази на бащата. Той е оставил и предсмъртно писмо. За случая е известена Окръжна прокуратура-Сливен. Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР