Башев споделя, че се били събрали с приятели на мохабет.

...
Башев споделя, че се били събрали с приятели на мохабет.
Коментари Харесай

Чу Се Тътен. Беше Страшно. Всички Хукнахме Навън. Ето Го Разтърсващия Разказ На Един От Оцелелите При Срутването На Хижата!

Башев споделя, че се били събрали с " другари на мохабет ". Никой не предполагал, че ще се случи най-страшното. " Ако човек знае какво ще му се случи, няма да отиде там ", споделя мъжът, който се отървал единствено с пострадвания по краката.

Припомняме, че през вчерашния ден към 15,30 земна маса се е свлякла върху хижа на ловната дружинка в село Долен и опустошава едната стена. Вътре е имало 8 души. Единият от мъжете е притиснат съдбовно до стената, написа Пик. Човекът умира на път за болничното заведение.

„ Нелепо е, тъй като тази хижа беше построена преди няколко месеца и доколкото имам информация е била построена без документи. Нелепо е в действителност, тъй като скатът тъкмо върху нея е паднал и е поднесла стената “, съобщи през вчерашния ден кметът на Златоград Мирослав Янчев. Той разясни, че проливните дъждове на територията на общината не престават, а равнището на река Върбица се е повишило.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР