Башар Рахал и приятелката му Райна Караянева вече дори не

...
Башар Рахал и приятелката му Райна Караянева вече дори не
Коментари Харесай

Башар Рахал се развежда - slava.bg

Башар Рахал и приятелката му Райна Караянева към този момент даже не се крият. Актьорът и някогашната манекенка са дружно повече от две години, само че до момента избягваха да показват възприятията си, въпреки че връзката им от дълго време не е загадка за никого. Доскоро артисът с ливански корени бе публично привързан за продуцентката Калина Рахал, само че съгласно осведомени най-накрая е решил да предприеме стъпки към бракоразвод.

Връзката на Калина и Башар през последните години бе отворена, само че и двамата решили, че е извънредно време да се разведат публично. Чаровната продуцентка от дълго време живее в Ел Ей, където отглежда двете си дъщери от артиста - Клои и Индия. През това време Рахал смени няколко любовници, но единствено Райна съумя да се задържи толкоз дълго до него.

За да се задейства правосъдната процедура по бракоразвод, Башо би трябвало да замине за Съединени американски щати, само че сега това е невероятно поради изключителната обстановка, обвързвана с разпространяването на Ковид-19. Засега той отлагал пътуването, само че обмислял да се случи до края на годината.

Рахал и настоящото му гадже се срещнаха около взаимната си работа в „ Лотария България ". През 2016 година той стана водещ на шоуто, а Райна се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, само че това не му попречило да флиртува настойчиво с нея и след това да я вкара в леглото си. Когато почнала интимната им спекулация, Караянева към момента била съществено обвързана с бащата на сина си – фитнес модела Генадий Ников, само че по-късно се разделила с него. По всичко проличава, че случката й с Рахал е причина за разлъката. Дългокраката русокоска упорствала Башар също да се разведе, с цел да не се постанова повече да се крият.

Запознати издават, че връзката на Райна с артиста става все по-сериозна. Двамата са неразделни и от месеци живеят под един покрив. Той я срещнал с всичките си сътрудници и другари, даже я уреди с роля във кино лентата „ Завръщане ", на който е продуцент. Бившата манекенката от дълго време мечтаела да се изявява като актриса и не щеш ли звездният й момент настъпи. Рахал я набута в своята продукция, която излезе на огромен екран през октомври.

Неотдавна русокоската даже се изясни в обич на артиста. Тя написа благи думи по негов адрес в обществената мрежа. „ За мен дали ще сме на нашето море, забити в хижа в планината или на Малдивите, все тая, значимото е него да го има и той да желае да е там. Всичко друго е его и напразно състезание ", показа Караянева.
Райна и Башар постоянно пътуват по света дружно и до момента са посетили Тайланд, Бали, Виетнам, Ливан. Стройната красавица постоянно разгласява фотоси от пътешествията си в обществената мрежа, а към този момент си разрешава да пуска и любовни фрагменти с Рахал. На един от фотосите двамата са прегърнати на форна на оризови плантации на остров Бали.

Близки до Караянева споделят за нея, че е много самовлюбена и суетна. Красавицата цели 11 пъти е лягала под ножа, с цел да поправя носа си. Манекенката и актриса от дете не харесвала обонятелния си орган и първата си интервенция направила едвам на 17 години. Без знанието на родителите си, Райна се подложила на интервенцията при подозрителен хирург, който по този начин я окепазил, че след това се наложили други интервенции.

Близките й останали шокирани, когато я видели подпухнала и със синини по лицето, само че дали с недобросъвестния лекар са стигнали до съд, не е ясно. Усложненията след първата интервенция били доста и носът на Караянева безусловно почнал да се разпада. През годините 11 пъти го поправяла и сега той е оптимално изпилен. Райна обаче доста се харесва и споделя, че е удовлетворена от финалния резултат. Тя твърди, че няма други корекции по лицето си, а тялото си поддържа със спорт и хранителен режим, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР