Башар Рахал е отличен актьор, но като съпруг е безобразен.

...
Башар Рахал е отличен актьор, но като съпруг е безобразен.
Коментари Харесай

Срам! Хванаха Башар Рахал на калъп с младо гадже! Актьорът кръшка на поразия и дори не се крие…

Башар Рахал е отличен артист, само че като брачен партньор е възмутителен. Звездата от куп филми и сериали кръшка на пакост на жена си Калина и даже не се крие. Той може би си мисли, че половинката му няма да научи за изневерите му, защото живее в далечна Америка.

Онзи ден  Башар още веднъж бе хванат от папараците нa Уикенд с непозната жена.  Прелюбодеецът редицивист се разноски по централния столичен бул. „ Витошка ” със засукана брюнетка и кучето си. Двамата крачиха десетина минути по пешеходната улица, след което седнаха в едно от лъскавите кафенета, с цел да пийнат фреш и кафе. По всичко личеше, че на Рахал компанията на хубавицата му е у доста приятна и сред двамата има химия. Актьорът с ливански корени безусловно сияеше, до момента в който си бъбреше със сексапилната госпожица.

Башо стартира да кръшка на брачната половинка си преди 7 години,  когато получи покана да взе участие в сериала „ Стъклен дом ”. Оттогава до момента той е имал афери с Елен Колева, Ралица Паскалева и доста други знайни и незнайни хубавици. Злите езици го подозираха, че е бил съкровен и с Яна Маринова. Последното обаче надали е правилно, поради яките мускули на Тихомир Винчев – мъжът на ослепителната актриса и продуцентка.

„ Башо не се опасява от жена си.  Когато в медиите излязат информации за негови флиртове и прелюбодейства, той ги показва на Калина като измислици на жълтата преса. Затова и тя още не му е била дефинитивно шута ”, разясняват аркашки държанието на своя разкрепостен сътрудник.
От брачната половинка си Рахал има две дъщери, напомнят осведомени със фамилното му държание. Индия и Клои живеят в Съединени американски щати с майка си.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР