Башар Рахал е неразделен с новата си тръпка Райна Караянева.Двамата

...
Башар Рахал е неразделен с новата си тръпка Райна Караянева.Двамата
Коментари Харесай

Башар с тайна любовница

Башар Рахал е неразлъчен с новата си тръпка Райна Караянева.

Двамата се срещнали по време на работа и артистът незабавно си паднал по красивата моделка. Башар и Райна към този момент даже не крият възприятията си. Ходят дружно, хванати за ръце, и се целуват по столичните улици, макар че артистът към момента е женен за брачната половинка си Калина, която работи като продуцент на утринен новинарски блок в Лос Анджелис, писа „ Галерия “.

Двамата имат две дъщери – Клоуи и Индия, които живеят оттатък океана при майка си, само че Рахал постоянно пътувал при тях да ги вижда.

Неотдавна Башар се върнал от професионален ангажимент в прилежаща Сърбия в компанията на Райна. Красавицата даже го срещнала с родителите си в Пловдив, а Башо я показал на сестра си Карла.

По всичко проличава, че артистът е в отворена връзка с жена си, тъй като и двамата не престават да са женени макар неговата забежка. Хубавицата обаче се е разделила с някогашния си брачен партньор – модела Генадий, с който имат петгодишно момченце Антоний.

Райна беше водеща на играта „ Бинго за милиони “ с Владо Карамазов и „ Лотария България “ с Башар по Би Ти Ви. Именно по време на фотосите на шоуто прехвърчали любовните искри сред двамата.

Башар намира метод да я стартира в своите планове. Той я уредил за рекламно лице на известна козметична клиника и с роля в новия сериал „ Кеш “, на който той е продуцент. Героинята се споделя Леда и е „ неприятно “ сексапилно момиче с високо самочувствие и положителни финансови благоприятни условия.

Башо обича да смесва персоналните с професионалните задължения. Имал е връзки с Елен Колева и Ралица Паскалева, само че те му биха шута, защото отхвърля да се разведе с Калина.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР