Башар Рахал е имал сериозни здравословни проблеми. Актьорът сподели за

...
Башар Рахал е имал сериозни здравословни проблеми. Актьорът сподели за
Коментари Харесай

Башар Рахал: Един малък ад приключи

Башар Рахал е имал съществени здравословни проблеми. Актьорът показа за тях в обществените мрежи. На страницата си във Фейсбук той споделя, че е имал спукан бъбрек към Великден. Звездата показа какъв брой положителни лекари имаме и благодари на експертите, които са реагирали извънредно бързо и са го избавили.

„ Един дребен пъкъл за мен завърши. В продължение на месец се занимавах със спукан бъбрек, камъни и още куп тъпотии, които ме споходиха. Пиша този пост поради две неща. 1. Пазете се. Доста пропуски имаме в тялото си като такова. От тъпота може да страдаме дълго и мъчително. 2-ро. Имаме прелестни лекари, за които желая да ви опиша.

Оказах се на Великден вечерта в Габровската болница „ Тота Венкова “ със злокобни болки. Не мога да не споделя, че в границите на един час се събраха цялостен екип и ме приготвиха за намеса. Искам да споделя имената на всички забъркани: доктор BoyanKirov, който откри, че нещо не е наред и не е просто бъбречна рецесия. Д-р SvetlanaPetkova, която се появи усмихната в 10 вечерта, два часа преди Великден и седна зад Скенера. Моят нов другар доктор GeorgiAtanasov, който дружно с целия си екип и усмивка на уста, невзискателност и професионализъм направи всичко по този начин добре, че в този момент още веднъж съм здрав, и ухилен.

Цял месец му досаждах от у дома с въпроси и той нито веднъж не се направи на ангажиран. Разбира се не мога да пропусна очарователния 83-годишен супер предан доктор Дичев, който разказваше всякога невероятни исторически обстоятелства. Екипа от сестри Нина, Мария и всички, които демонстрираха съвсем майчина обич към мен. Тук е моментът да кажа най-важното нещо. И това... ПОВЯРВАЙТЕ МИ НАБЛЮДАВАХ ГИ ВНИМАТЕЛНО НЕПРЕКЪСНАТО. ТЕЗИ ХОРА съдебна експертиза ДЪРЖАХА С ВСИЧКИ ПАЦИЕНТИ ТАКА. ПОНЕЖЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ КАЖАТ ХЕЙТЪРИТЕ.....НЕ БЕШЕ СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ ЗАЩОТО СЪМ ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ. Искам да благодаря на Доцент Emil Dorosiev от „ Пирогов “, както и на доктор Лазаров от Медицинска академия, които помагаха през целия този развой. Благодаря ви. “

Актьорът към този момент си е вкъщи. Той получи поддръжка от своите другари в обществените мрежи, които му пожелаха бързо възобновяване.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР