Башар е запознал блондинката със сестра си Карла и приятелите

...
Башар е запознал блондинката със сестра си Карла и приятелите
Коментари Харесай

Жененият Башар Рахал заживя с любовницата си

Башар е срещнал русокоската със сестра си Карла и приятелите си, държал я надалеч само от двете си дъщери Клои и Индия. Влюбените посрещнали Нова година дружно в Италия, а преди този момент били на отмора в Тайланд. „ Нещо, което не криеш, само че не парадиш с него, се назовава персонално, а не тайнo”, написа Караянева в профилa си в обществената мрежа и затвори устите на зложелателите. Тя даде да се разбере, че връзката й с артиста не е просто моментно въодушевление, само че въпреки това съобщи, че не желае да се демонстрира с него в светлините на прожекторите.

Башар и Райна се познават около взаимната им работа в „ Лотария България”. През 2016 година той стана водещ на шоуто, а стройната русокоска се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от артиста, само че това не му попречило да флиртува настойчиво с нея и след това да я вкара в леглото си. Когато почнала интимната им спекулация, Караянева била съществено обвързана с бащата на детето си Генадий Ников, само че по-късно се разделила с него. Дали случката й с Рахал е причина за разлъката, не става напълно ясно. Актьорът също има дълготраен брак с красивата продуцентка Калина, само че тя от много време живее в Съединени американски щати с дъщерите им и се виждат единствено веднъж-два пъти в годината.

Доскоро артистът и продуцент постоянно кръшкаше на брачната половинка си с разнообразни хубавици, измежду които попадаха имената на колежките му Елен Колева и Ралица Паскалева, а слуховете го свързваха дори с омъжената Яна Маринова. Откакто е с Райна обаче, Башар е зарязал случките и е вдлъбнат до уши, споделят негови близки. Въпреки това, той към момента не желаел да се развежда публично, тъй като вярвал, че по този начин си живее задоволително добре, а и не желал да подлага децата си на стрес.

Близо две години Рахал имаше извънбрачна връзка с екранната доктор Стилянова от сериала „ Откраднат живот”, само че тя го заряза и забременя от волейболиста Теодор Салпаров. Актьорът не страдал дълго по нея и побързал да възобнови връзката си с Райна, която почнала още преди три години около „ Лотария България”, само че до тогава била на приливи и отливи. След време срещите на любовниците зачестили и те не се смущавали да ги провеждат даже в центъра на столицата пред погледите на любопитни очевидци. Говори се, че Караянева употребила Башар като трамплин, защото имала предпочитание да пробие в киното със запаметяваща се роля, написа " Уикенд ".

Райна твърди, че попаднала в малкия екран инцидентно. Преди това се изявявала като модел на „ Ивен фешън” и имала доста триумфи зад граница. Дефилирала е по подиумите на Париж, Милано, Китай и Маями. У нас е позната като лице на няколко известни фешън марки, както и от редица телевизионни и печатни рекламни акции. По време на престоя си в Съединени американски щати русокоската се запалила по спининга - групово аеробно занятие, изразяващо се в проведено каране на особено пригодени колела на закрито. Толкова била впечатлена от този спорт, че щом се завърнала в България, отворила личен център благодарение на някогашния си мъж. Там Караянева работила като инструктор и с помощта на ежедневните тренировки поддържала тялото си в съвършена форма. Именно идеалните й ограничения съблазнили Башар, който е прочут като познавач на женската хубост.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР