Башар Асад нарече предатели кюрдските милиции в Сирия, подкрепяни от

...
Башар Асад нарече предатели кюрдските милиции в Сирия, подкрепяни от
Коментари Харесай

Асад скочи на кюрдите в Сирия: Вие сте предатели!

Башар Асад назова " предатели " кюрдските милиции в Сирия, подкрепяни от Съединени американски щати. " Когато приказваме за тези, които назоваваме " кюрди ", това не са просто кюрди. Всички, които работят за сметка на непозната страна, по-специално под американското командване, са предатели ", сподели Асад, представен от The Jerusalem Post.
Сирийските кюрдски милиции бяха на първа линия в битката против джихадистите от " Ислямска страна " в Сирия.

Асад сподели още, че поддържа всякаква роля на Организация на обединените нации в сирийските избори, стига тя да е обвързвана със сирийския суверенитет.

Това са първи думи на Асад след среща с съветския заместник-премиер Дмитрий Рогозин, която се състоя във военновъздушната база " Хмеймим " в Сирия. След срещата Рогозин съобщи, че Русия ще бъде единствената страна, която ще вземе присъединяване във възобновяване на сирийските енергийни обекти. Той сподели също, че Москва и Дамаск ще основат взаимна компания, която да създава фосфатните находища в Сирия.

" Сирийското управление би желало да си сътрудничи само с Русия във възобновяване на всички енергийни обекти на страната ", сподели Рогозин.

Москва възнамерява да употребява също така сирийските пристанища, с цел да внася съветско зърно за Сирия, Ирак и други страни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР