Баш-майсторът от Бергамо Енрико Бертолино заплаши съгражданите си и всички

...
Баш-майсторът от Бергамо Енрико Бертолино заплаши съгражданите си и всички
Коментари Харесай

Италиански майстор заплаши съгражданите си, че ще зазида вратите им заради коронавируса

Баш-майсторът от Бергамо Енрико Бертолино заплаши съгражданите си и всички поданици на Ломбардия, че ще им зазида вратите, в случай че не престават да излизат от домовете си във времето на чумата – ковид.



Италия сложи през днешния ден нов черен връх от умрели и инфектирани с COVID-19 ВИДЕО

В публикуваното от него посредством обществените мрежи видео той припомня на италианците, че най-хубавата защитна цитадела против напастта са домашните стени. Зад които в този момент би трябвало да си стоят всички, в случай че желаят да оцелеят и те, и хората които обичат, прецизира в. Монитор.

Бертолино, чиято видео изцепка бе удостоено за нула време с милиони лайкове и който май ще се окаже дигизиран артист от Бергамо, дава обещание на потърпевшите от интервенцията му с мистирия, тухли и хоросан, да раззиде портите им незабавно щом заплахата отмине.

А през днешния ден балконите и прозорците на Италия са окичени с националния трибагреник по този начин, както не са били кичени даже при спечелването от „ Скуадра адзура” на международната купа по футбол.

Със знамето в зелено, бяло и алено жителите на Апенините показват както единството си против блъсналия ги безмилостно ковид, по този начин също поклонението пред идеалите на тези патриоти, които преди 159 години на днешния ден реализират обединяването на страната.

Освен забележимия знак на единението – държавния байрак, във вторник от балконите и жилищата се разнасяше непрекъснато и звуковия – националния химн. Къде от мощни високоговорители, къде от индувидуални осъществявания, които някъде по обяд и по здрач се сплотиха в мощен всеобщ хор.

Другата доста добра вест от през днешния ден е известието на четирикратния министър председател на страната и свръх съумял бизнесмен Силвио Берлускони, че подарява 10 млн. евро за строителството в Милано на профилирана болница за лекуване на „ Ковид-19 “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР