Басейнова дирекция Варна разпореди на концесионера на Централния плаж в

...
Басейнова дирекция Варна разпореди на концесионера на Централния плаж в
Коментари Харесай

Басейнова дирекция Варна реагира по случая от Созопол

Басейнова дирекция Варна разпореди на концесионера на Централния плаж в Созопол неотложно да прекрати изземването на пясък от Черно море, съобщи кореспондентът на БГНЕС.
От Басейнова дирекция оповестяват, че дейностите на концесионера са в противоречие с писмото от фирмата-концесионер за струпване на пясък по брега и че са поканили концесионера на среща за изясняване на събитията по случая.
Решението на държавната администрация идва часове, откакто министър Николина Ангелкова разпореди инспекция на Централния плаж в остарялата част на Созопол. Очаква се специалисти на ведомството ще ревизират на място осъществяваните действия за създаване на пясъчни насипи на плажа.
Граждани на града изнесоха информация, че там се издига защитна дига, която да защищити плажната линия. Новината докара до съществено напрежение. Кметът Тихомир Янакиев разгласи, че не е бил осведомен и е сезирал Регионална инспекция за опазване на околната среда и Басейнова дирекция по случая. Още информация за градежа можете да прочетете в ТАЗИ СТАТИЯ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР