Басейн "Младост" ще отвори врати в близките дни, но първоначално

...
Басейн "Младост" ще отвори врати в близките дни, но първоначално
Коментари Харесай

Отварят басейн Младост в Пловдив

Басейн "Младост " ще отвори порти в околните дни, само че в началото ще бъде употребен единствено от учениците на спортното учебно заведение "Васил Левски ". Това заяви пред Plovdiv24 зам.-кметът Георги Титюков. Той добави, че младите плувци ще могат да упражняват единствено след експлицитното позволение от родителите си.

Освен това се взимат спомагателни ограничения и би трябвало да се съблюдават строги правила поради пандемията от COVID-19.

"Уточнихме, че басейнът ще действа с 6 коридора, с по 4 деца във всеки. Те ще плуват на безвредно разстояние един от различен. След края на тренировката с всяка група от 24 деца ще се прави цялостна стерилизация на съблекалните и санитарните пространства. От РЗИ-Пловдив към този момент взеха проби от водата и в този момент се чакат резултатите. Ако те са положителни, няма да има спънки басейнът да отвори ", увери Георги Титюков.

Той разкри, че от през днешния ден се отварят и двете фитнес площадки на Младежкия център, които също ще бъдат дезинфектирани по няколко пъти дневно.

"Утре (б. ред. днес) в 11 часа имаме среща с клубовете по лека атлетика, с цел да разясняваме по какъв начин ще се тренира. За футбол, баскетбол и волейбол тренировките към момента не са позволени ", удостовери градоначалникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР