Бързото зареждане е нещо обичайно днес. В същото време технологиите

...
Бързото зареждане е нещо обичайно днес. В същото време технологиите
Коментари Харесай

Аналогът на MagSafe за Android се оказа по-добър от този на Apple

Бързото зареждане е нещо всекидневно през днешния ден. В същото време технологиите в тази посока не престават да се развиват. Отличен образец за това е аналогът Magsafe за Android устройствата, показан от Infinix, който показва параметри, по-високи от тези, създадени от Apple.

Магнитното зареждане за Android

Новото бързо зареждане от Infinix е основано на технологията AllRound FastCharge2.0 на компанията. Производителността му се обезпечава от чипа CheetahX1 и е внедрен в новата серия смарт телефони Infinix NOTE40. Този чип дава отговор за безвредното подаване на напрежението и извънредно точното прецизиране на мощността, както и за универсалната поддръжка на разнообразни сюжети, което обезпечава оптималната успеваемост на зареждането и впечатляващо равнище на сигурност.

Фирмените устройства от новата линия Infinix могат да се зареждат с мощ от 100 W. В същото време, 50% от потенциала на общоприетата батерия се запълва за осем минути, до момента в който самите смарт телефони са снабдени с акумулатори с висока компактност, позволяваща издържане до 1600 цялостни цикъла на зареждане, спестявайки 80% от ресурса.

В новите устройства на Infinix е внедрена опцията ExtremeTempTech, която е виновна за високата успеваемост на зареждане на телефона при ниски температури на околната среда. Друга забавна функционалност на тези джаджи може да се назова BypassCharging 2.0.

Тази технология филтрира тока, като подсигурява, че батерията на устройството не се зарежда по време на игра, когато устройството е обвързвано към източника на зареждане. В такива обстановки цялата сила се пренасочва непосредствено към изчислителната мощ и затова батерията не се нагрява и температурата на самото устройство не се покачва.

Магнитното зареждане за Android също се отличава с фирмена технология за назад зареждане, която ви разрешава да зареждате други устройства както кабелно, по този начин и безжично със скорост до 10 W. Поддръжката на протокола PD 3.0 дава опция за зареждане на акумулатори на преносим компютър благодарение на зарядно устройство за смарт телефон, което прави последното универсално решение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР