Бързото популяризиране на бившето гадже на Фики – Джулия, във

...
Бързото популяризиране на бившето гадже на Фики – Джулия, във
Коментари Харесай

Разкритие в "ШОУ"! Любовница ли е на Митко Пайнера бившата на Фики – Джулия?

Бързото разпространение на бившето гадже на Фики – Джулия, във компания „ Пайнер “ бе подложено на дълги и необятни полемики, като най-предполагаемата причина за този летящ старт в кариерата й бе, че е държанка на инж. Митко Димитров, написа в. " ШОУ ".
Това са цялостни нелепости! Г-н Димитров е изцяло естествено да оказва помощ и да стои зад тила на всеки един от компанията, който поставя старания. Щастлива съм, че работим дружно и имам опцията да ходя нагоре “, споделя брюнетката.

Колкото за Фики , Джулия споделя, че всичко сред тях е завършило от дълго време, само че са запазили положителни връзки. Не са се засичали на концерти и по работа, само че в случай че това се случи, няма да съставлява проблем за нея.

Всеки е изживял това, което е желал. Не скърбя за тези страсти. Всеки продължава по своя път и поисквам триумф на Фики “, отсича пайнерката. Добавя пред в. „ Шоу “, че песента й „ Поздрав за жена ти “, която изпълнителката е пуснала малко след раздялата й със Стораро, не е адресирана до Гюлджан .

В момента Джули няма гадже и се е съсредоточила напълно върху кариерата си.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ОТ ДНЕС Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР