Бързината, удобството и сигурността карат все повече хора да избират

...
Бързината, удобството и сигурността карат все повече хора да избират
Коментари Харесай

Пластика вместо хартия

Бързината, удобството и сигурността карат от ден на ден хора да избират заплащането с карта

Дигитализацията доста улеснява всекидневието на актуалния консуматор. Все по-често българинът се възползва от предлаганите онлайн решения, като заплащане на сметки, извършване на покупки, образуване на екскурзии, наемане на коли чартърен и доста други. Непрестанното развиване на тези услуги утвърждава заплащанията с карта като желан и все по-популярен разплащателен способ.

Разбира се, картовото заплащане надалеч не е използвано единствено при онлайн услугите. В днешно време съвсем всички търговски обекти, от кварталния магазин, през студиото за хубост до автосервиза или ресторанта, оферират опция за заплащане с карта, което несъмнено улеснява потребителите.

И до момента в който съвсем всеки българин разполага с най-малко една дебитна карта, то към момента с леко съмнение се употребяват кредитните. Те оказват помощ да управляваш по-умно финансите си и ти дават еластичност, а въпреки това са превъзходен асистент в обстановките, когато не ти доближават финансови средства. Известен факт е, че редица услуги, като опазване на хотел, наемане на кола чартърен или извършване на покупки онлайн са съвсем невъзможни без владение на точно такава карта.

По създание кредитните карти са средство, посредством което потребителите могат да закупуват артикули и да заплащат за услуги. За задачата се разполага с избрана сума – заем, от която да бъде приспадната сумата на заплащанията. За разлика от дебитната карта, сумата за покупка с кредитна карта не се изтегля от банковата сметка на картодържателя, а от отпуснатия кредитен предел от кредитната компания. Силно преимущество на този тип карти е, че с цел да се сдобием с нея не наложително да влизаме в връзки с банки и да прекосяваме през дълги и комплицирани процеси на утвърждение. В днешно време доста компании оферират улеснен достъп на потребителите до кредитни артикули с много преференциални условия. Такъв образец е А1, която след ребрандирането си през 2018 година излиза от рамките на общоприетия телеком и решително се трансформира във водеща софтуерна компания. А1 предлага на всеобщия консуматор и бизнеса сложни услуги и артикули за всички техни потребности.

Миналата година компанията добави към портфолиото си и първата финансова услуга - А1 Кредитна карта. Картата е налична за клиенти на мобилни и закрепени услуги от А1 и съставлява интернационална, безконтактна кредитна карта MasterCard. Продуктът дава финансова еластичност и сигурност на клиентите и им оказва помощ да посрещнат непредвидени разноски, без да се постанова да минават през комплициран развой на утвърждение или да заплащат високи такси и лихви.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР