Бързи коли, красиви жени и обратното! Това ще видят зрителите

...
Бързи коли, красиви жени и обратното! Това ще видят зрителите
Коментари Харесай

Горещи актриси и скъпи коли палят страстите в „Ускорение”

Бързи коли, красиви дами и противоположното! Това ще видят феновете на новия БГ сериал „ Ускорение ” и даже още повече, научи HotArena .

Оказа се, че сценаристите са решили да покачат градуса на напрежение освен с екшън подиуми във кино лентата. Пикантни фрагменти в обществените мрежи издават, че май ще има и голям брой горещи подиуми с едни от най-красивите актриси в лентата.

От няколко седмици екипът е по тузарските курорти и огласява с плач на супер коли ваканционните селища по морето. Но тук даже Валери Симеонов не може да спре шума, написа „ България през днешния ден ”.

Както прилича на едно същинско съревнование, мацките ще са съществена част в сюжета. И в обществените мрежи към този момент се шири фотография на „ яка кака ” по бюстие и жартиери, която пали пристрастеностите.

Това обаче не е огнената Жули Ордон, а по-зряла русокоска. Чуждестранната актриса обаче също не остана по-назад и показа сн имка, на която вади убийствено деколте и се фука с безкрайните си крайници.

Няма подозрение, че това е една от най-привлекателните актриси, с които Митовски в миналото е работил.

Мъжкото око ще радват освен актриси по долни дрехи, само че и още по-горещи коли. На фона на всички поршета, беемвета и супербързи бегачки, ще има и златен представител на най-скъпата марка коли в света „ Бентли ”.

Сериалът се чака да тръгне по Нова наесен, а при сполучлив рейтинг от продукцията са подготвени да създадат и втори сезон. Лентата има снимани 12 епизода, а историята се върти към група другари, които рискуват всичко, участвайки в незаконни гонки, в желанието си да изградят по-добър живот за себе си и своите фамилии.

Така че затегнете коланите! Очаква ни в действителност парещ нов тв сезон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР